Tavs pirkumu grozs

Piegādes summa:
5.00EUR
Summa kopā:
5.00EUR
Noformēt pirkumu

Jūsu grozs ir tukšs

Receptes

Sulu maisījumi

Karstais Ziemassvētku dzēriens

kas loti garšo bērniem - attiecības 1:1. Saldam plūmju kompotam pievieno BIO2YOU sulu un visu uzkarsē. Iegūst veselīgu Ziemassvētku dzērienu, ko tik ļoti iemīļojuši mani bērni!

BIO2YOU smiltsērkšķu sula, kas papildināta ar bērza sulu 

attiecības 1:1. Bērzu sula nepieciešama anēmijas slimniekiem, tuberkulozes, saaukstēšanās un ādas slimību gadījumos, kā urīndzenošs līdzeklis, pie nierakmeņiem, aterosklerozes, poliartrītu, podagras, reimatismu gadījumos, palīdz dziedēt brūces. Smiltsērkšķu un bērza sulu maisījums sinerģiski pastiprina viens otra īpašības. Šādu sulu maisījumu var dzert pa 1 glāzei 3 reizes dienā.

BIO2YOU smiltsērkšķu sula, kas papildināta ar burkānu un pīlādžu sulām

attiecības 1:1:1, pievieno 35% cukura sīrupu pēc garšas. Izmanto profilaksei pret aterosklerozi, hipertoniju, mazasinību, nespēku, reimatismu, elpceļu saslimšanas gadījumos, kā arī lai samazinātu kuņģa skābes līmeni.

BIO2YOU smiltsērkšķu sula, kas papildināta ar biešu un burkānu sulām

attiecības 1:1:1, pievieno 65% cukura sīrupu pēc garšas. Izmanto kā nomierinošu līdzekli, kā arī nieru, aknu, žultspūšļa saslimšanas gadījumos, aizcietējumu, aterosklerozes, traucētas vielmaiņas gadījumos.

BIO2YOU smiltsērkšķu sula, kas papildināta ar upeņu sulu - attiecības 1:1

BIO2YOU smiltsērkšķu sula, kas papildināta ar burkānu sulu - attiecības 1:1

Aukstie ēdieni un salāti

Vitaminizēts smiltsērkšķu sviests

500gr saldā krējuma, 200gr BIO2YOU smiltsērkšķu sulas, no kuras atdalīta virsējā biezā kārtiņa. Maisījumu saputo līdz krēmveidīgai konsistencei un glabā ledusskapī. Iegūtais sviests ir ievērojami bagātināts ar dažādām taukskābēm, karotinoīdiem, tokoferolu, utt. Tam ir patīkama zeltaina krāsa.

Sviestmaižu sviests ar smiltsērkšķiem un burkāniem

Nepieciešams 100gr burkānu, vitaminizētais smiltsērkšķu sviests 125 gr (skat.augšā), sāls pēc garšas. Vārītus burkānus smalki samaļ, sajauc ar sviestu, pasāla un vēlreiz saputo. Jāatgādina, ka karotinoīdiem bagātie burkāni un jo īpaši smiltsērkšķi pārvēršas par A vitamīnu un ir lietderīgi mūsu organismam tikai savienojumā ar eļļu, ko satur smiltsērkšķi.

Biezpiena/siera pasta ar smiltsērkšķiem

Nepieciešams saldais krējums 70gr, siers 100gr, 2 ēdamkarotes biezpiens, BIO2YOU smiltsērkšķu sula 2 ēdamkarotes. Saldo krējumu sajauc ar sasmalcinātu sieru, biezpienu un sulu. Visu kārtīgi samaisa līdz iegūta viendabīga masa. Pastu liek uz sviestmaizes un labi garšo!

Ābolu-burkānu biezenis ar smiltsērkšķiem

Nepieciešams 2 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas, 2 āboli, 1 burkāns. Sīki sarīvētus ābolus ar burkāniem uzkarsē, tad sajauc ar smiltsērkšķu sulu un atdzesē.

Biešu, biezpiena un smiltsērkšķu salāti

Nepieciešams 80 gr vārītas bietes, 50 gr biezpiens, 2 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas, dilles vai pētersīļi. Smalki sagrieztas bietes sajauc ar biezpienu un sulu, apber ar dillēm vai pētersīļiem.

Burkānu - smiltsērkšķu salāti

Nepieciešami 10 sarīvēti svaigi burkāni, krējums 0.5 glāzes, 2 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas. Visu sajauc un iegūst ārkārtīgi veselīgus salātus.

Burkānu, ābolu, nātru, smiltsērkšķu salāti

Nepieciešamas 2 sarīvēti svaigi burkāni, 2 sarīvēti svaigi āboli, sakapātas nātres 0.5 glāzes, kefīrs 0.5 glāzes, 2 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas. Visu sajauc un noliek uz 20 minūtēm ievilkties. Iegūst ārkārtīgi veselīgus salātus.

Zupas

Aukstā smiltsērkšķu zupa

Nepieciešams 4 bietes, 3 burkāni, 3 gurķi, 30gr lociņu, 1 glāze kefīrs, ūdens 1 litrs, dilles pēc garšas un 4 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas. Burkānus un bietes sarīvē, pievieno smiltsērkšķu sulu, ūdeni un sāli pēc garšas, uzkarsē un ar aizvērtu vāku tur 10 minūtes. Tad atdzesē, pievieno gurķus, lociņus, dilles un kefīru.

Sakņu zupa ar pienenēm un smiltsērkšķi (4 porcijas)

Nepieciešams 3 bietes, 3 burkāni, 300 gr kāpostu, 3 gurķi, 0.5 glāzes krējuma, 0.5 glāzes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas, 20 pieneņu ziedu, 1.2 litri ūdens. Verdošā nedaudz ar citrona sulu skābinātā ūdenī liek rīvētus burkānus, bietes un kāpostus. Uzvāra un atdzesē. Pievieno sagrieztus gurķus, krējumu, smiltsērkšķu sulu un pieneņu ziediņus, no kuriem iepriekš atdalītas zaļās daļiņas.

Ķirbju smiltsērkšķu zupa.

Nepieciešams 200 gr ķirbja, 0.5 glāzes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas, 0.5 litri ūdens. Gabaliņos sagrieztus ķirbjus aplej ar verdošu ūdeni un vāra 10 minūtes, atdzesē līdz istabas temperatūrai, pievieno sulu.

Saldie ēdieni

BIO2YOU smiltsērkšķu sula ar putukrējumu un olas dzeltenumu

Nepieciešams 1 glāze BIO2YOU sulas, 4 karotes cukura, 2 olu dzeltenumi, 150gr putukrējums. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno smiltsērkšķu sulu un atdzesē, tad salej glāzes un virsū liek putukrējumu

Cepts ābols ar smiltsērkšķiem un upenēm

Nepieciešams 1 ābols, 1 ēdamkarote BIO2YOU smiltsērkšķu sulas,1 ēdamkarote ar cukuru saberztas upenes. Ābolam uzmanīgi izgriež serdi, iepilda sulu un virsū uzliek saberztās upenes. Ābolus kārto vienā rindā, liek katliņā, pievieno 0.5 glāzi ūdens un ar aizvērtu vāku sautē 7-10 minūtes.

Smiltsērkšķu mērce

BIO2YOU smiltsērkšķu sulu var izmantot kā interesantu mērci pie dažādiem pudiņiem, pankūkām, utt. Tā iegūst biezāku konsistenci, ja to samaisa ar pienu.

Jogurts

BIO2YOU smiltsērkšķu sulu sajauc attiecībā 1:1 ar pienu.

Želeja

Nepieciešams smiltsērkšķu sula 1 litrs, 1 kg cukura, želatīns 10-12 gr. Visu sajaukt un vārīt apmēram 30 minūtes līdz iegūst 0.3 no sākotnējā apjoma. Tad atdzesēt un saliet formiņās.

Alkoholiskie dzērieni

Smiltsērkšķu-upeņu-ābolu stiprais dzēriens 

upenes sablenderē un apber ar cukuru, ievieto stikla traukā un noliek uz 2 dienām, lai atdalās sula. Iegūto sulu sajauc ar svaigu ābolu sulu un smiltsērkšķu sulu. Iegūto maisījumu ievieto slēgtā traukā un tur 1 nedēļu, pievieno cukuru un spirtu: uz 1 litru sulas pievieno 70gr cukuru un 300 gr spirta. Uzglabā 10 dienas, tad atbrīvo no nosēdumiem un glabā vēl 1 mēnesi. Rezultātā tiek iegūts dzēriens, kas satur 14% cukuru un 16% alkoholu.

Smiltsērkšķu deserta vīns

lai iegūtu vīnu, nepieciešams atdalīt smiltsērkšķu sulas augšējo biezo slāni, atšķaidīt ar ūdeni, un vairākos piegājienos pievienot cukuru.